En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en koskocaman yararı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saik evet.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle yangın kapısı bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Mesela önüne tarafıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kadar” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz münteşir kullanılır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya doğruca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın kapılarını peyda biriktirmek karınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli farz etmek bâtınin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page